Kleiweg 10 | 5145 NB | Waalwijk | +31 (0)416 - 820 218

Zo doen we dat

Hoe gaan we te werk

Werkwijze

We kunnen testinstallaties opzetten om te kijken hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Hermion kijkt dus altijd samen met u naar een installatie die past bij uw recycle-uitdaging. Daarbij zijn wij continu op de hoogte van nieuwste innovaties in ons vakgebied. Sterker nog: als we een vernieuwing tegenkomen die uw al bestaande lijn zou kunnen verbeteren, dan zullen we dat altijd aangeven.

Onze werkwijze is uniek, omdat we nooit concessies zullen doen aan de kwaliteit van onze machinepark. We maken de constructie van roestvrij staal, zodat deze in alle omstandigheden robuust en werkend blijft. Mochten er zich problemen voordoen, dan zorgen we voor gedegen onderhoud. Aangezien alle afvalstromen uniek zijn, kijken we graag samen met u naar uw aanbod.

Zo doen we dat

Afvalsortering

Afvalsortering

Heeft u een uitdaging met plastic afval of de afvoer van ingezameld plastic? Heeft u plastic afval tijdens uw productieproces? Onze experts pakken dit probleem met u op: van analyse en advies tot een oplossing op maat. Een oplossing die rendement levert op uw investering, waarbij uw specifieke situatie uitgangspunt is. Ons idee? Lage gebruiks-, onderhouds- en reparatiekosten, gecombineerd met een beperkte personele inzet en relatief lage energiekosten.

Plastic
Frankrijk-840x620-840x620
20190530-NIK_6146
20190530-NIK_6733
20190530-NIK_6377_fused-1
Zo doen we dat

Recycling

Recycling

Ons specialisme is het scheiden van plastic afval, metaalafval, elektronisch afval en verontreinigde en gemengde plastic en metalen stoffen. Daarbij zijn de installaties die we realiseren milieuvriendelijk ontworpen. Door onze ervaring en een uitgebreid internationaal netwerk kunnen we ondersteuning bieden bij verschillende aspecten van de dagelijkse recyclingactiviteiten. Denk daarbij aan het opleiden van personeel, aan- en verkoop van recyclinglijnen, technisch advies en de vermarketing van uw proces. En natuurlijk lopen we voorop met de ontwikkeling, ontwerp en bouw van op maat gemaakte machines voor kunststofrecycling. Innovatie en verbetering zijn daarbij sleutelbegrippen.

Zo doen we dat

Grondstoffen

Grondstoffen

De recyclinglijnen die Hermion realiseert, scheiden het afval en zorgen voor nieuwe grondstoffen. De materialen die we daarbij onderscheiden zijn onder meer:

  • PET (flessen, verpakkingen)
  • PP(C) (doppen, batterijen, kratten, bumpers, bloempotten)
  • HDPE (doppen, jerrycans, flessen)
  • LDPE (Folie)
  • WEEE en PS/ABS (kledinghangers, plastic koelkasten, plastic afval van elektronische en huishoudelijke apparaten)
  • PVC (kabel)
  • Overig (kunststof- en metaalcombinaties en kunststof- en papiercombinaties)
PS HBS
PP HER VSG
PP
Zo doen we dat

Nieuwe producten

Producten

Afval is uiteindelijk geld! Want gewassen, goed gescheiden en gedroogd, kunnen gerecyclede kunststoffen een uitstekende grondstof zijn voor vele doeleinden. Via ons in jaren opgebouwd internationaal netwerk kunnen wij u helpen bij de aan- en verkoop van kunststof materialen. Hierdoor kunnen wij enorme hoeveelheden hoogwaardige gerecyclede kunststof materialen zoals PP, PE, PET, PS en ABS van de Europese markt leveren. Als u vragen heeft over deze materialen of een ander gerecycled plastic, neem dan contact op met de verkoopafdeling van Hermion.

Plastic
Lees meer

Plastic als
grondstof

Profit
Lees meer

De voordelen
van recyclen

nl_NL