Kleiweg 10 | 5145 NB | Waalwijk | +31 (0)416 - 820 218

Hermion

Wie zijn we?
Wat doen we?

Hermion

Verantwoord omgaan met afval is geen keuze meer. Het is een verplichting, op menselijk, maatschappelijk en economisch vlak. Vooral plastic moet het deze periode ontgelden als vervuiler. Daar kunnen we iets aan doen. Daar kunt u iets aan doen. Hermion gaat die uitdaging graag samen met u aan. Want wij hebben vrijwel altijd de oplossing voor uw problemen rondom de recycling van plastic. En de investering daarin? Die zou u zo maar snel terug kunnen verdienen.

1. Hermion is gespecialiseerd in de ontwikkeling, het ontwerp en de constructie van op maat gemaakte plastic recycling installaties.

2. Hermion geeft no nonsense advies over de best mogelijke manier waarop u uw afval duurzaam kunt verwerken

3. Hermion zorgt voor een prima return on investment

Hermion

Plastic is geen afval

Plastic

Staat u er wel eens bij stil wat de levensduur van plastic is? Wat de mogelijkheden zijn van recyclen bij dit materiaal? Momenteel wordt veel ingezet op vervanging van plastic voor materialen die duurzamer zouden zijn. Daarbij wordt voorbijgegaan aan het feit dat plastic als materiaal haast onbeperkt te recyclen is en daarmee een unieke grondstof. Sterk en betaalbaar, te gebruiken voor een eindeloze hoeveelheid aan toepassingen.

Voor Hermion staat die toepasbaarheid voorop. Met onze installaties zorgen we ervoor dat de kunststoffen in hun diversiteit aan materiaal worden gescheiden en tot de juiste grondstof worden teruggebracht. Om deze opnieuw in te kunnen zetten. Voor de consumentenmarkt en industrie, voor zorg, welzijn-, onderwijs- en voedingsproducten. Voor binnen en voor buiten, bij hoge en lage temperaturen. Het is tijd om in te zien dat plastic geen afval is. Plastic is een materiaal dat vele generaties meekan en ons op veel vlakken kan helpen. De verantwoordelijkheid om zorgvuldig en duurzaam met die grondstof om te gaan ligt bij ons allemaal. Samen met Hermion kunt u daar in ieder geval heel grote stappen in zetten. Doet u mee?

Hermion

Samen duurzaamheids-vraagstukken oppakken

Duurzaam

Door de jarenlange ervaring in het verwerken van afval is Hermion een uitermate deskundige partner op het gebied van duurzaamheid. Gedreven door de branche waarin we werken, maken we jaar na jaar innovatieve nieuwe slagen waarmee we ook plastic als serieus afvalmateriaal een plaats geven. Daar waar in het verleden vooral ijzer, koper en papier genoemd werden als duurzame en daarmee waardevolle materialen, krijgt plastic, terecht, ook steeds meer die naam. Het is een materiaal dat, bij goede toepassing, inzameling en sortering, een absolute meerwaarde heeft in het verduurzamen van de aarde. Plastic is namelijk in grote getalen al aanwezig in onze wereld. Door het goed in te zamelen, scheiden, schoon te maken en te drogen, is plastic uitermate geschikt voor hergebruik.

Hermion staat klaar om samen met u de duurzaamheidsvraagstukken van nu aan te pakken. Met een breed internationaal netwerk aan partners, leveranciers en afnemers kunnen we uw gehele stroom aan plastic afval omvormen tot grondstofgenerator. Bent u zelf geïnteresseerd in de toepassing van deze grondstof voor uw eigen producten? Ook daar kan Hermion met u de juiste oplossing bij vinden.

Plastic
Lees meer

Plastic als
grondstof

Profit
Lees meer

De voordelen
van recyclen

how we work

Our Work Process

Steps

 All functions including supply chain, value chain, project scheduling, manufacturing, services and spares, technology, R&D, etc. are integrated to give a complete solutions package.

Have Questions? We are Here to Help You!

IRecco is among the world’s leading renewable energy solutions provider.

Ons team

De helden van Hermion

Ons team
nl_NL